Jasper Munier

Jasper Munier is growth engineer en mede-eigenaar van ERAC Innovation, een niche consultancybureau dat zich toelegt op het realiseren van innovatieve groei voor bedrijven binnen een maatschappelijk economische context. De aanpak van ERAC Innovation zorgt voor maximale inzet van creativiteit en nieuwsgierigheid binnen een onderneming op basis van een uitdagende strategie en een solide proces. Hierdoor innoveren bedrijven tegen zo laag mogelijke risico's en kosten en houden zij hun strategische opties zo lang mogelijk open. Innoveren in plaats van gokken.

+31 (0)6 46 284 192

jaspermunier@erac.nl


Bart van Duyl

Als adviseur bij ERAC houd ik me vooral bezig met het oplossen van problemen. Erachter komen waar de pijn echt zit is daarbij net zo belangrijk als tot een oplossing komen. Of het nu gaat om van een idee tot een concreet project te komen of een complexe inhoudelijke vraag te beantwoorden, het geeft me energie om samen met de klant en collega's een resultaat neer te zetten!

+31 (0)6 51 059 536

bartvanduyl@erac.nl


Martijn van Dam

Het mogelijk maken van aansprekende projecten op het terrein van innovatie, duurzaamheid en samenwerking - daaruit haal ik inspiratie en energie. Projecten waarbij het gaat om het halen van een positief resultaat op mensen, de omgeving en de economie. Ik draag hier graag aan bij door organisaties te adviseren en te faciliteren.

+31 (0)6 11 293 938

martijnvandam@erac.nl


Pim Pellegrom

Ik lever een positieve bijdrage aan toonaangevende projecten op het gebied van agrofood, biobased economy, duurzame energie en innovatie in de breedste zin van het woord. Daarbij ga ik graag de uitdaging aan om te zorgen dat projecten een goede uitvoering en afwikkeling krijgen, zodat een maximale impact bereikt wordt.

+31 (0)6 46283456

pimpellegrom@erac.nl


Huub Smulders

Impact is voor mij interactie creëren tussen verschillende partijen in de regio. Ik werk graag op het knooppunt van uiteenlopende economische, maatschappelijke en politieke belangen. Vanuit dat punt draag ik bij aan het organisatievermogen, bouw ik nieuwe netwerkstructuren en effectieve samenwerkingsverbanden om economie en maatschappij een stap verder te brengen.

+31(0)6 27 825 783

huubsmulders@erac.nl


Willem Jaspers

Er op uit. De juiste verbindingen maken en misschien tot dat ene inzicht komen – net even anders – dat de situatie nodig heeft. Strategie verbinden aan daadwerkelijke acties en een concreet begin maken. Ik werk vanuit een hele brede interesse, maar de energietransitie heeft mijn speciale aandacht.

+31 (0)6 51 059 544

willemjaspers@erac.nl


Yolanda Mout

Regionale projecten vorm en inhoud geven door samen te werken en te leren van andere partijen (in Europa) - dat is mijn passie. Ik ben een pragmatische strateeg. Klanten daag ik graag uit in het ontwikkelen en concretiseren van ambities en het vertalen ervan naar passende financieringskansen. Europese financiering (Interreg) is mijn expertise domein.

+31(0)6 13 176 878

yolandamout@erac.nl


Claudette van de Wert

Bedrijven helpen bij vragen en hier zo goed mogelijk bij kunnen ondersteunen is wat ik belangrijk vind. Zo kunnen we gezamenlijk komen tot een goede innovatieve business case en de maatschappij ontwikkelen. Hierbij speelt kennis van de markt en financiën een grote rol en ik vind het dan ook interessant om te kijken wat begroot moet worden voor een project en of deze volgens planning verloopt.

+31 (0)6 22 760 765

claudettevandewert@erac.nl